ליווי ותמיכה
לשירותי הסעדה
מקצוענים בתחום המזון
כיום, פועלים בישראל אלפי ארגונים המספקים מאות אלפי ארוחות ביום. שירותי המזון הם מהפעילויות התפעוליות המורכבות ביותר, בעיקר בגלל הצורך לשלב בין תשתיות, ציוד, אנשים, מזון, איכות ושירות לכדי יחידה אחת שלמה ומתפקדת.
התמחות פודביז בארגונים אלו לאורך שנים והבנת תעשיית המזון "מהשדה לצלחת" מאפשרת לנו לספק את השירות המקיף וההוליסטי בשוק: רק מי שמכיר את המטבח מבפנים ותפעל מערכות הסעדה גדולות ומורכבות יכול להבין כיצד ניתן לנהל את המערכות הללו. הבחירה שלך בפודביז היא בחירה במקצועיות.
השירות שלנו
פודביז מספקת שירות בקרה מקצועי לארגונים וגופים המסעידים את עובדיהם בחברות הגדולות בישראל. מערכת הניהול של פודביז מורכבת מבעלי תואר שלישי (ד"ר), וטרינרים במקצועם, דיאטנית קלינית ושפים מומחים שמקפידים על הסטנדרטיים הגבוהים ביותר בתעשייה תוך הבנת הדרישות המשתנות של הלקוחות ואפשרויות הייצור באתרים השונים.
תמיכה במערכות הסעדה
פודביז מלווה מקצועית ותומכת בעשרות מערכות הסעדה לחברות מגוונות ומובילות במשק הישראלי בשלושה היבטים: קולינארי, עסקי ואיכותי.
במישור הקולינארי, עשייה רבת שנים בתעשיית המזון מאפשרת לנו לספק מכלול פתרונות לעוסקים בתחום – החל מכתיבת תפריטים וכלה בניתוח מנות – לצורך השגת המנות הטובות ביותר לעסק המצליח ביותר או לארגון השירותי ביותר; במישור העסקי אנו מספקים בחינה של תכניות עסקיות ושירותי ניתוח החוזקות, החולשות, ההזדמנויות והאיומים על הבסיס העסקי; במישור האיכות, אנו מלווים את הארגון בתהליכי ההכשרה, ההדרכה, הניהול והבקרה הנדרשים על מנת להשיג את תקן האיכות הנדרש.