הודעה לבעלי האתר

תקופת הניסיון הסתיימה, יש ליצור מנוי דרך ממשק ניהול האתר.
האתר נכנס לרשימת המחיקה ויימחק בקרוב
לחץ כאן אם אינך זוכר את כתובת ממשק ניהול האתר שלך.
תזונה בריאה


תזונה בריאה​​​​​​​



התזונה הבריאה בארגון

תזונה בריאה היא כבר מזמן לא טרנד חולף. בשנים האחרונות ישנו עיסוק ארגוני, תקשורתי וחברתי הולך וגדל בצורות חדשות של תזונה בריאה: גיוון בסוגי המזון, מועדים מומלצים לארוחה, צריכה פוחתת של מזון רווי, דרישה גוברת לדגנים, ירקות, פירות ומזונות מלאים, חיבור בין שירותי ההסעדה בארגון לפעילות מכון הכושר, סימון ערכים תזונתיים על גבי המנות, הפחתת שומנים במזון, ועוד. פודביז מספקת שירות בשלושה מישורים עיקריים: התאמת התפריט לדרישות הבריאותיות, יצירת תקשורת טובה יותר עם הסועדים ושיפור שיטות העבודה וחומרי הגלם.


בשלב הראשון, אנו מאפיינים את צרכי הלקוח והסועדים. בשלב זה, מתקיימות פגישות לתיאום ציפיות ונערכים תצפית וניתוח של מערך ההסעדה. פודביז בוחנת את מפרט ההסעדה ואת החוזה בהשוואה למחיר המנה הקיים או המבוקש, ביחס לתשתית במקום ולסוג הסועדים ומספקת השוואה למפרטי הסעדה מקובלים בשוק המזון בישראל. בסופו של דבר אנו יודעים לומר האם אתם מקבלים את המקסימום הניתן תמורת המחיר שאתם משלמים.

התאמת תפריט לדרישות הבריאותיות

התאמת התפריט לדרישות הבריאותיות היא שלב חיוני בהשגת תזונה בריאה לעובדי הארגון. כאן, אנו שמים דגש על הוספת מזונות בריאים, מלאים, מגוון ירקות ופירות, הוספת פחמימות מלאות, בשרים רזים ומנות עיקריות שמותאמות לצרכן המבקש תפריט מאוזן. עדכון התפריט אין משמעותו איבוד הטעם או פנייה לקהל אחד בלבד אלא שילוב מדויק של טעמים שיש היגיון קולינארי להציגם יחד.



מידע תזונתי לסועדים

יצירת תקשורת טובה עם הלקוחות במישור התזונתי משמעותו הצגת מלוא האינפורמציה הנחוצה לסועד על מנת לקבל החלטה עצמאית לגבי סוג המזון שאותו הוא צורך. כך לדוגמא, ניתן לספק לצד המנות את ערכם ויתרונם התזונתי, לספק דף הסבר לגבי אכילה נכונה, להציב שלטים על גבי השולחנות בנוגע לתזונה נכונה, לספק הסברים תזונתיים בפורטל ההסעדה הארגוני ועוד.

​​​​​​​

תהליכי ייצור מותאמים

ולבסוף, התזונה הנכונה מתחילה בייצור נכון של המזון. מכאן, שיש צורך בהדרכת הצוות המבשל ובהתאמת שיטות העבודה הקיימות לכאלה המתאימות לתפריט מאוזן. כך למשל, ישנה נטייה לבשל בכמויות גדולות של שמן ואבקות מרק שאינם נחוצים, להעדיף בשרים שמנים או לספק מנות אחרונות מתוקות על פני פרות. אלו הן רק דוגמאות ספורות מתוך סל של מהלכים שניתן ליישם במטבח, כאלה שגם ניתן לבחון את מידת הטמעתם לאורך זמן.

Coi בניית אתרים
   הודעה לבעלי האתר

תקופת הניסיון הסתיימה, יש ליצור מנוי דרך ממשק ניהול האתר.
האתר נכנס לרשימת המחיקה ויימחק בקרוב
לחץ כאן אם אינך זוכר את כתובת ממשק ניהול האתר שלך.
דף הבית